G-Shock Andrés Iniesta - Limitovaná edice

Představujeme G-SHOCK s charakteristickým znakem Andrése Iniesty — skutečně speciální hodinky, které se hodí k jednomu z nejneobvyklejších světových fotbalových hráčů.

Casio je hrdé na to, že spolupracuje s Andrésem Iniestou, známým jako jeden z nejlepších záložníků všech dob, na značkových hodinkách, které zachycují jeho působivé úspěchy a statečnou postavu v každém aspektu jejich designu.

Začínáme s DW-5600, ikonou G-SHOCK, a představujeme pryskyřici na biologické bázi pro černý rámeček a pásek s tmavě červenou, charakteristickou barvou Iniesty. Číslo „8“ je laserem vyryto na tlačítku na pozici 8 hodin v přikývnutí na jeho slavné číslo dresu. 

Aktivujte podsvícení a uvidíte siluetu Iniesty, jak střílí svůj legendární gól na mistrovství světa. Tyto jedinečné detaily a speciálně navržený obal ctí dokonalost tohoto slavného fotbalisty v designu, který jistě potěší oddané fanoušky Iniesty po celém světě.

ANDRÉS INIESTA Narozen 11. května 1984. Profesionální fotbalista ze Španělska, který hraje ve středu zálohy. Ve 12 letech se připojil k mládežnickému týmu FC Barcelona. V roce 2002 debutoval v prvním týmu v Lize mistrů UEFA. Jeho další působivé úspěchy zahrnují vítězství ve čtyřech titulech Ligy mistrů, devíti mistrovských titulech v La Liga Española a třech FIFA Club World. Pohárové trofeje. V roce 2018 přestoupil z FC Barcelona do Vissel Kóbe. V současné době hraje za klub UAE Pro League Emirates.

Odkaz na hodinky zde