PRIM Letoun Zlín Z-XII

Jestliže hledáte hodinky pro volný čas, se zajímavým příběhem a historií, a navíc stylové – pak se poohlédněte po pilotních hodinkách. Jejich strohá elegance a nadčasový funkční design z nich dělá nejvyhledávanější volbu pro všechny příležitosti.

Po úspěšné a vyprodané edici v roce 2020 byla příprava nového pilotního modelu opět na pořadu dne. Edice stvořená pro opravdové fajnšmekry, která upoutá svým střídmým vzhledem. Pilotní hodinky už dlouho nejsou jen výsadou pilotů. Jejich koupí si připomínáte příběh o lidské odvaze, zručnosti a touze překonávat možnosti. Zároveň je to technicky a řemeslně dokonalý výrobek. kupujete si společně s technicky a řemeslně dokonalým výrobkem také připomínku dlouhého příběhu o lidské odvaze, zručnosti a touze překonávat své možnosti. Model jsme vytvořili na počest legendy světového letectví – letounu Zlín Trenér. Ten vznikl v Československu.

Moderní automatický chronograf hodinek PRIM LETOUN ZLÍN Z-XII v limitované edici 50 ks. Tento unikátní model uchvátí sportovním vzhledem s populárními pilot design prvky a dokonalou luminiscencí. Pro hodinky PRIM LETOUN ZLÍN Z-XII, jsme zvolili ověřené materiály a moderní technologie. Srdcem hodinek je unikátní kalibr Seiko NE88A, který ocení opravdoví znalci.

Kolekci naleznete zde: