PRIM Symbol ČSR

Slovo symbolum je řeckého původu a představuje například znak, který vyjadřuje hluboký význam – v případě českého dvouocasého řvoucího lva ve skoku označuje českou státnost, nezávislost, odhodlání bojovat za ně. Naše rodinná firma a výrobce český hodinek PRIM připravila originální limitovanou edici náramkových hodinek PRIM Symbol ČSR. Jako všechny naše limitované edice PRIM i tato se vyznačuje několika výjimečnými prvky.

Oslavte dvě významné události s edici hodinek PRIM Symbol ČSR – Den české státnosti a Den boje za svobodu a demokracii. Navázali jsme tak na vyprodanou edici oblíbeného modelu Symbol a připomínáme si jedno z nejdůležitějších výročí pro Českou republiku. Před 33 lety nastaly zásadní změny jak pro ČSSR, tak pro velkou část světa. Skončila studená válka, padla železná opona a po dlouhých čtyřech dekádách totality se vrátila do tehdejšího Československa demokracie.

Cílem designérů a konstruktérů bylo vytvořit sportovní hodinky, které odkazují na symbolickou historii ČSR a navazují na populární model československých sportovních hodinek PRIM Sport. Zachovali jsme nejstarší a nejznámější logo PRIM v podobě „bochníkového tvaru“, které se s historicky prvními sportovními modely pojí.

Model PRIM Symbol ČSR je konstrukčně navržen tak, aby odpovídal náročným požadavkům a trendům dnešní doby. Designéři se inspirovali retro designem 20 let. Elegantně sportovní model s retro designovými prvky. Limitovaná série 50 kusů v černém a 50 kusů v modrém provedení. Symbolická edice PRIM Symbol ČSR je osazena švýcarským kalibrem Sellita SW 260-1.

Objednávat můžete zde